Live

Unghii false si brizbrizuri

Mda, e o teorie. Unghiile false, pe langa faptul ca sunt ele asa false mai vin si cu niste accesorii funky gen: „Winnie the Pooh” (really? pe unghii? daaaaaa, eu am vazut), o broasca, flori, fete si/sau baieti, culori din’alea de zici ca sunt m&m, in fine, o paleta intreaga de culori si personaje fiecare mai debil unul ca celalalt. Astea sunt brizbrizurile, sper ca s-a prins toata lumea.

Acum sa nu uitam si de celelalte accesorii, care vrand-nevrand intra in componenta umana, adica a omului care le poarta (pentru ca din ce am inteles le poate purta atat o femeie cat si un barbat 🙂 ), iar aici avem: mai un bot de rata, unul maaaaare, tuguiat pana la stele si „ruoz” de pica stelele, o podoaba capilara fie luuuuunga si platinata fie scurta-scurta si neagra-albastruie, ciufulita cu cel mai scump si profesional fixativ, gen, niste tricouri aiurea-n tramvai (degeaba te apropii de 30j de ani, mamica) cu desene animate pe ele sau „scrisuri” („Nu sunt o prada usoara”, mvaaaaaiii, vezi cum stai la poza).

Animal print, piele de sarpe, crengi prin par, selfie peste selfie, ca doar suntem foarte selfish, reclama la oja, firar mama ei de oja, consursuri de frumusete pe facebook, bai da’ n-aveti si voi o viata? Da’ o carte ce-are?

Ma rog, vorbesc degeaba ca le stie toata lumea. Nu inteleg de ce ma mai mira treaba asta, nu inteleg de ce nu inteleg ca unii oameni au si astfel de preocupari, ce daca au copii de crescut (pentru care ar trebui sa fie un exemplu), ce daca au un loc de munca unde nu te poti duce asa oricum, poti sa fii si „aranjator” de borcane pe raft, in fine, raman cu neintelegerea mea. Exagerez?

https://www.facebook.com/yarina.caraman

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s