Live

Dar cum crezi tu ca arata femeia perfecta?

Pentru ca din punctul meu de vedere, luand in considerare doar veleitatile fizice ale unei reprezentante de sex femeiesc din zilele de acum, aceasta femeie, pur si simplu, nu mai exista.

In 2015 inca nu s-a inventat un spaclu pentru indepartarea stratului de machiaj la sfarsitul zilei si continuam sa ne amagim cu servetelele umede demachiante si sa ne c***m pe noi ca folosim nu stiu ce produse care sa ne faca mai frumoase, tocmai pentru a evita tencuiala zilnica. Nimic mai neadevarat. De cand avem Photoshop nimeni nu mai stie cum arata nimeni si le vezi pe fetitele naive ca vor si ele sa arate ca Demy Lovato, spre exemplu si femeile naive ca vor sa arate ca Madonna (ce sa fac, este cel mai elocvent exemplu).

In 2015 femeia perfecta privind din punct de vedere fizic, practic nu mai exista, nu avem asa ceva. Nu ma crede nimeni si toti vor spune ca eu, desi sunt femeie, imi atac „suratele” in fel si chip doar pentru ca mi-e mie ciuda pentru ca eu nu sunt perfecta (fizic!). Imi este de ajuns sa stiu sa scriu si sa vorbesc corect din punct de vedere gramatical, dar cum vorbim aici doar de calitati si defecte fizice, stau cuminte si inca nu ma bag pe subiectul asta, ca le avem pe unele care nu prezinta nicio chestie de niciunde.

Cele scrise mai sus sunt dovedite clar de niste imagini superbe, care ne arata tuturor ca pe atunci da, femeia perfecta exista.

De exemplu Vivien Leigh. O stie toata lumea, cuvintele sunt de prisos in privinta ei.

Vivien_Leigh_1948

…sau Sophia Loren.

sofia-loren111

As vrea sa imi spuna cineva unde este Photoshop-ul in pozele astea, de asemenea as vrea sa mi se arate clar unde este tencuiala de aproape un centrimetru sau mai mult. De asemenea, rog specialistii sa evidentieze daca doamnele in cauza si-au indreptat cu bisturiul vreun defect si as vrea sa stiu si ce defect.

Iar acum, credeti ca ar fi cazul sa luam si o poza de actualitate? Nu de-a doamnelor pentru ca una dintre ele a imbatranit frumos, iar cealalta…oh, well. Eu zic ca in niciun caz nu e cazul 😀

https://www.facebook.com/yarina.caraman

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s