Live

Da, draga. Esti pistol. Cu apa

Ce-mi plac mie barbatii astia siguri pe ei, pe orice al lor, pe fizic, pe psihic, pe mama, pe tata, orice dar nesiguri pe mandra supla de langa ei. Nu exista cocos metaforic ci doar gaina, metaforica si ea. S-au efectuat studii care au ajuns la concluzia ca noi, femeile, suntem cu 2 ani mai mature decat barbatul. Adica daca eu am 30 si barbatul 32, asta inseamna ca eu am gandirea unui om de 32 de ani, iar el pe cea a unuia de 30. Suntem in avantaj continuu, oricat s-ar da ei peste cap ca nu, ca ei sunt niste macho-man-i si pe ei nu-i dovedeste nimeni si nimic, nici macar o femeie. Da, suna naspa. Pentru ei :).

Oare barbatii nu s-au gandit niciodata ca atunci cand ei fac ce vor, poate ca sunt lasati sa faca ce vor? Nu le da nimic cu virgula? Nu? Nimic? Pai, nu pentru ca ei sunt cu doi ani in urma fata de noi. Acum nu mai suna naspa, suna logic.

Citeam undeva ca ei ne-ar **** pe toate. Tot timpul. A circulat articolul ala destul de intens pe internet, share-uit peste masura, mai ales de femei? De ce? Pentru ca randurile alea au fost o marturie clara ca o femeie poate face ce vrea cu oricine, dar numai daca isi doreste. Si asta doar pentru ca e femeie si are ceva ce fotbalul si nici mancarea sau cititul nu le au. Stim cu totii ce e ceva-ul ala. Cititi articolul si o sa imi dati dreptate. Noi nu i-am **** pe ei, nici pe toti si nici tot timpul. A fost la un moment dat un articol replica in care zicea ca mai pe sarite, femeile fiind mai selective din fire. Of course ca suntem selective, ce naiba, noi avem un cap atasat de gat si inauntrul lui un creier care gandeste sistematic, logic si precis. Faptul ca ei dispun de mai multe dispozitive asta nu inseamna ca au vreun avantaj in fata noastra, ba au o slabiciune in fata noastra. Ma rog, nu mai intru in detalii.

Plecand de la ce am zis mai sus, ideea preconceputa cum ca femeia cauta iubire, fluturasi, norisori roz si viata vesnica impreuna cu un barbat e de-a dreptul agasanta si nu stiu cine naiba a consacrat-o. E adevarat, noi suntem sensibile, ne place sa vedem frumosul din fiecare om, atentie dragilor, nu de pe fiecare om (ca suprafata cat o fi ea de frumoasa) si intr-adevar la un moment dat ne hotaram singure ca e timpul. Sa ne casatorim. Tot noi. Dar iarasi, asta nu inseamna ca ni-l cautam pe Fat-Frumos din lacrima in orice barbat posibil. Si inca ceva…nu noi adresam intrebarea. Dar putem intui discret momentul intrebarii pentru ca subliniez ca noi hotaram cand si daca e timpul.

In concluzie, sa ramana cine vrea cu impresia ca face fix ce-l taie, noi ramanem cu ale noastre cu certitudinea, bineinteles ca nu cu impresia, ca avem niste avantaje pe care numai noi le putem avea. Dar chiar asa e, acuma ce sa fac, sa mint? Poate s-o gasi vreun destept care sa spuna ca am mintit tot articolul. Hmm…ce-ar mai fi?

P.S. Mvaaai, ce feminista am fost ;))

https://www.facebook.com/yarina.caraman

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s