Aberatii viscerale

Sirop

Hai să încercăm ceva. Eu să scriu, voi să citiți. Nu garantez niciun fel de plăcere, de niciun fel de natură. Azi vorbim despre sirop. Un sirop mai special.

„Sirop e atunci când te plimbi pe malul Mării Negre și îți declari iubirea dar vara viitoare te întorci acolo cu altcineva și faci același lucru.

Sirop e atunci când împlinești 20 de ani, sau orice vârstă cu soț, iar gagică-tu îți cumpără 21 de trandafiri, cică să nu fie ca la mort. Că dacă îți cumpără 19 garantat îl bagi în spital pe perfuzii. Curios de deștept băiatul, nu îți cumpără un număr de trandafiri cu soț și nici de soț nu te lasă să îl iei.

Sirop e atunci când ești atât de bou încât uiți data când v-ați cunoscut. Da, chiar ești bou. Măcar asta ai putea să ții și tu în acea formă seacă și cheală care îți stă pe gât și pe care o numești pe nedrept cap.

Sirop e atunci când ești atât de bivol că ai lăsat-o pe gagică-ta gravidă, deși nu voiai asta, să fim serioși dar totuși o iei de nevastă și te joacă aia în picioare de nu mai știi pe unde să scoți capul. Așa-ți trebuie dacă iei prezervative din benzinărie sau te bazezi pe metoda calendarului. Ești un bivol.

Sirop e atunci când faci atât de tare pe inabordabila încat masculul care-ți dă târcoale își ia tălpășița înainte să te intrebe cum te cheamă. Și mai sirop e atunci când tu plângi ca o proastă din cauza asta. Păi dacă ești proastă.

Sirop e atunci când trei oameni îți spun să te duci la culcare fiindcă ești beată dar tu o ții pe a ta că ești beată de fericire. Repet, ești proastă.

Sirop e atunci când vă spuneți reciproc „pui”, „iubi”, „maimuțel/ică”, ș.a.m.d. pe Facebook, prin comentarii la o poză cu voi doi călare unul peste altul pe nu știu ce vârf de munte sau șezlong șubred de la mare.

Apropo de facebook, sirop e atunci când îți dai check-in cu gagică-ta „”feeling loved at Acasă la mine unde este cel mai bine” sau mai rău „La mine în pat”. Bleah, sirop, sirooooop, iac.

Sirop e atunci când asculți asta https://www.youtube.com/watch?v=_aLVgEy3JoQ și o mai pui și pe Facebook, damn it!

Sirop e atunci când faci o recenzie de carte și vrei tu să arăți cât de mult ți-a plăcut ție cartea aia încât dai spoiler după spoiler și mie-mi vine să te caut și să-ți frig una cu cartea aia peste mâini ca de-altădată să nu mai faci tâmpenia să mai scrii ceva ce nu trebuie la tastatura aia.

Sirop e atunci când crezi că Eminescu a fost un romantic incurabil și atât. Ești de tot râsul dacă crezi că omul a făcut doar asta, romantism gen.

Sirop e atunci când reușești să scapi de cineva dar apoi ți de face dor de el/ea. So pathetic!

Cel mai bun sirop de tuse e GreenTus.

Cel mai bun sirop-sirop rămâne ăla de cireșe.”

Aveți grijă, sunt mulți siropoși infiltrați. Nu vă lăsați însiropați!

Ați înțeles ceva din ce-am bâiguit eu până acum?

Sursă foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s