Book worms & șoricei

COMIC CON 2016 review

Îmi propusesem să fac câte un review pentru fiecare zi de Comic Con dar bineînțeles că am telegărit toată ziua pe acolo (în cele două câte am fost că azi sunt prea dizzy) și atunci când am ajuns acasă numai de scris nu eram în stare. Dar uite că azi cât de cât sunt.

Event-ul ăsta, în primul rând, îl recomand celor super pasionați de comic books. Fraților, gasiți acolo ce vreți și ce nu vreți dar și ce nu vreți tot în sacoșa voastră de cumpărături ajunge. Eu mi-am luat până și benzi desenate cu PowerPuff Girls, dar am luat și Aquaman plus vreo trei-patru (nu mai știu exact și mi-e lene să mă duc să le caut) benzi vechi, mai batrâne decât mine :D. O să pun poze pe pagina de Facebook.

Pentru pasionații de „Star wars” iarăși, găsiți fraților acolo ce vrea suflețelul vostru cel geek. Eu mi-am luat o agendă cu Darth Vader pe care evident că scrie „I am your father!” știți voi, ăla negru de respira greu :))). De asemenea am și termos cu un Stormtrooper, tot de la Comic Con, obvious.

De cărți nu mai zic. Nu am putut să mă abțin să nu dau iama in toate standurile cu cărți de acolo. Sunt multe.

Organizarea standurilor, a panel-urilor, photo op-urilor mie una mi s-a părut fabuloasă. Am avut timp (loc mai mai puțin, ca deh, a fost un picuț aglomerat dar e de înțeles) să mă plimb peste tot și sa stau la ce panel-uri am vrut. Panel-ul cu Charles Dance a fost incredibil. Și cel cu Daniel Portman. Și cel cu „Viața cu Louie”. Că la astea am fost.

Per total, Comic Con-ul de anul ăsta a fost nemaipomenit. Tot sper să se organizeze și Ice Comic Con. Concluzia e că am ieșit de la evenimentul ăsta mai geek decât eram înainte.

Cititorul SF&F si cu mine ne-am distrat la Comic Con cum nu ne-am mai distrat demult la un event. Foarte frumos, mi-a plăcut! 🙂

De aceea îl recomand, duceți-vă în fiecare an. E awesome!

Pentru poze cu articolele achiziționate de acolo vă invit pe pagina unde vor fi uploadate.

Ok, bye-bye! Bye-bye now!

Sursă foto

pro int edit2

Un gând despre „COMIC CON 2016 review

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s